MK Floral Design, de natuurlijke bloemist

MK Floral Design is Marit Kuypers met haar vaste team. Samen met bloemenpluktuinen en leveranciers leveren we natuurlijke bloemwerken in en rondom Rotterdam.

Wij creëren jouw verhaal met bloemen.

Door goed naar jou te luisteren, maken we een passend en persoonlijk bloemwerk met biologisch of duurzaam geteelde seizoensbloemen. Onze winkel op het Deliplein bestaat al sinds 2010. We vinden het fijn jou te inspireren en een verbinding op te bouwen met onze klanten.

Zien we je snel een keer?

Marit samen met Ageeth Visser bij de bloemenpluktuin van Landzicht Biologisch

Collega Susanne en Marit in de winkel aan het Deliplein.

Kleine Marit in de tuin van haar moeder.

Foto’s door Judith van Lent voor May & June Magazine

Natuurlijk, luchtig en beweeglijk bloemwerk

…zo zou ik mijn stijl omschrijven. Met deze eigenschappen en door goed naar de wensen van mijn klanten te luisteren maak ik bloemwerk die echt bij het gevoel en het moment past.

Mijn voorliefde voor bloemen en natuur zit er al jong in. Ik ben opgegroeid tussen de bloemen en planten in de grote tuin van mijn moeder. Door alles te zien groeien en bloeien heb ik stiekem al veel kennis opgedaan over de tuin en plantensoorten door de seizoenen heen.

Nu teel ik biologische bloemen in mijn eigen pluktuin. De bloemen en sierlijke grassen uit eigen tuin vul ik aan met biologisch of duurzaam geteelde seizoensbloemen van andere telers. Daarmee ontwerp ik passende plukboeketten, bloemwerken en installaties. Inspiratie haal ik overal vandaan, mijn handtekening maak ik door de keuzes in bloemen, materialen en kleuren.

Al sinds 2010 heb ik de winkel aan het Deliplein in Katendrecht, Rotterdam, waar ik naast eigen werk ook keramiek en design verkoop van Nederlandse ontwerpers. Mijn man Hidde maakt de meest prachtige houten schalen. Ik denk graag mee met mijn klanten en probeer iedereen te inspireren met duurzame bloemen en planten. Want zeg nou eerlijk, het is toch fantastisch en verbazingwekkend mooi wat de natuur te bieden heeft.

– Marit Kuypers, natuurlijk bloemiste en ontwerper van MK Floral Design